Festes

FESTA DE PASSOS

És la festa d’inici de curs, on es formalitza l’entrada de nens i nenes nous al Cau i el traspàs d’unitat dels grans.

Els grans de cada unitat, el cap de setmana de la festa, fan una sortida amb els seus respectius caps, per iniciar-los a la nova unitat.

La comissió de passos una de les seves tasques, és pensar una forma original i divertida de representar el canvi d’unitat dels nens i nenes. No podem oblidar que es fa un dinar on tots els pares hi estan convidats a celebrar l’inici de curs.

NADAL

És la celebració de Nadal al Cau. Normalment fem cagar el tió, on cada unitat té un petit regal. A més a més cada any el conciliari, realitza una petita activitat per tots els nens, nenes i caps.

SANT RAIMON

És una festa on ens ajuntem amb els del MIV i GEP per preparar unes activitats no només pels nens de les nostres entitats de lleure, sinó per a tots els nens i nenes de la Vila.

CAMP SANT JORDI

És la celebració del dia de Sant Jordi, on ens ajuntem tot l’Agrupament i anem a passar el cap de setmana a una casa de colònies.

El Diumenge al matí venen tots els pares i mares per realitzar unes activitats amb els nens i després un dinar.

FES-T’HO FEST

És la última festa del curs, on es preparen un seguit d’activitats per a infants, joves i adults de la Vila. Seguidament una activitat de transició ens porta al sopar popular. Tancant la vetllada amb un concert.