Setmana Santa!

Aquesta Setmana Santa totes les unitats hem marxat de sortida de Branca i volíem explicar-vos una mica com ens ha anat!

Castors i Llúdrigues i Llops i Daines

Els llops i daines vam anar de sortida de branca amb els castors i llúdrigues a Sant Joan de Mediona. Resulta que al poble hi havia un circ itinerant que anava de ciutat en ciutat i de vila en vila ensenyant als nens i nenes l’art del circ i diferents espectacles perquè així poguéssim formar part del seu circ. Un cop allà el mim, l’home bala, les trapezistes, el pallasso, la maga, l’ensinistradora de puces, els malabaristes i la presentadora, ens van ensenyar els seus trucs preferits perquè poguéssim fer l’espectacle de Talent Show!

L’endemà vam agafar forces i vam pujar fins al castell de Mediona, i a la nit els llops i daines van organitzar i preparar un súper joc de nit de por per als castors i llúdrigues!!
L’últim dia vam fer una descoberta de poble i ja ens vam acomiadar del circ i de Sant Joan de Mediona.

Amb tanta aventura, ens van entrar unes ganes enormes de marxar de camp d’estiu, que segur que serà tremend!

file.jpeg

Ràngers i Noies Guia

Els Ràngers i Noies Guia ens vam atrevir a anar cap al sud, on diuen que la terra mor i la calor no et deixa veure el sol…
Exacte, van anar a petar a Valls, on vam posar a prova les nostres aptituds culinàries en el concurs de cuina “Rànger Xef”. La veritat és que tots ens vam lluir en la creació de plats molt TOP, i a l’hora de sopar ens vam posar les botes. Abans d’anar a dormir vam jugar a un Trivial De la Unitat, on vam poder conèixer més a fons cadascú de la unitat, i fer una mica de safareig saludable.
Sort del súper sopar, i del bon esmorzar, perquè l’endemà ens esperava la gran caminada extra llarga, el gran viatge de Valls a Montblanc, per les terres del sud, on el caminar es feia tant complicat que ja no veies el nord.
Després d’agafar una mica de color i trencar amb el blanc nuclear, vam arribar a Montblanc, un poble medieval que ens va encantar, on ens vam poder relaxar, per preparar-nos per un joc de nit…. Que va provocar més d’un esglai, curats amb els xaxis jocs de cohesió que vam fer l’endemà, abans de dir adéu a Montblanc.
Amb tanta aventura, ens van entrar unes ganes enormes de marxar de camp d’estiu, que segur que serà tremend!
IMG-20190423-WA0051.jpg

Pioners i Caravel·les

Cròniques de Setmana Santa
A principis de Setmana Santa, els Pioners i Caravel·les, després d’alguns mesos de preparació, es van aventurar a les llunyanes terres de Figueres.
En aquell indret s’hi van trobar un bonic terreny, compartit amb altres Agrupaments Escolta, muntanya i molts gorgs. Tot era tal com ho havien planejat: tendes, algunes activitats, descoberta de riu, una mica de ruta, etc. Però no tot van ser flors i violes, a les nits ens enfrontàvem al temut fred de les valls empordaneses, que ens va fer patir de valent; no ens quedava més remei que potenciar la cohesió de grup i aBratçar-nos a les tendes.
Van ser tres dies genials, que ens van donar energia per encarar la recta final del curs i preparar un Camp d’Estiu que, de ben segur, serà Bratal!
_JBB0592

Truc

Cròniques de Setmana Santa: TRUC

Amb rècord d’assistència i una nova incorporació a l’equip d’animadores, aquesta Setmana Santa els Trucs ens vam dirigir a Olot. Allà vam treballar algunes de les nostres inquietuds personals i així és com, amb l’ajuda del Marc, vam conèixer una mica més sobre la situació al Kurdistan i gràcies a la CNT Olot vam descobrir en què es basava l’anarcosindicalisme i quina era la seva història. També vam aprofitar per conèixer-nos més, fer una mica el dominguero per la Fageda i començar a decidir què farem de camp d’estiu, que ja s’acosta!

WhatsApp Image 2019-04-26 at 10.35.59

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s