Qui som, què fem, com ho fem, on anem…??

Tots aquests interrogants i molts més són els que estan intentant trobar solució els nous caps i akel·les d’enguany… i és que estan fent la FOCA Prèvia!!

FOCA?? Prèviaa?? Doncs sí! Els caps i aquel·les tenim l’opció de formar-nos dins l’escola de minyons escoltes, fet que ens permet adquirir coneixements del món de l’escoltisme, de com es treballa, per a qui i per a què, i també questions relacionades amb el món del lleure. Aquesta formació rep el nom de FOCA (FOrmació de CAps). Abans però d’anar a aquesta formació, cal saber algunes coses bàsiques… això és doncs el què estan fent a hores d’ara alguns membres de l’agrupament.

La joranada d’avui s’organitza des del mateix agrupament amb la intenció d’aproximar als nouvinguts de l’equip de caps als conceptes més fonamentals de l’escoltime. El dia està farcit d’activitats i tallers per consolidar l’objectiu… ser una mica més entesos en el sector!

Així doncs, si passeu a hores d’ara pel Tívoli, podreu veure com els caps i aquel·les també juguem, ens preparen tallers, experimentem i aprenem!!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s